fredag

Då var det dags för veckans bästa dag igen, tiden går rätt fort nu vilket är bra positivt=).

Helgen bjuder på renovering och plugg. Källaren ska göras klart och det ska börjas tapetseras i barnrummet.(Ska ta bilder när allt är klart.) Som avslut på helgen så ska världens sötaste pojk firas med dunder och brak.

 

Var hos bm igår och alla världen va precis som de skulle. Nemas problemas med ngt. Däremot sa hon till mig att jag måste stressa ner, har visst lite för många järn i elden, och hon tyckte inte alls jag skulle jobba så länge som jag hade tänkt.

Själv tycker ja det där är lättare sagt än gjort. Jag ska alltså lära mig att det är ok att inte göra ngnting.

Får tex sån ångest om jag sitter i soffan en tisdag eftersom det alltid finns ngt annat som jag borde göra istället. Likaså att gå hemma så långt innan bebisen kommer känns som lathet för mig. Jag menar ja är ju lixom inte sjuk! Jag vet att man inte ska tänka så, men jag gör det.

Jag lovade iaf henne att jag skulle försöka tänka om.


Kommentarer
Postat av: Lina

Åh tack, och turligt nog höll magsjukan bara i sig i en dag så nu är jag på benen och frisk så ikväll blir det att jobba. :) Ja hon var så galet söt igår så det var inte sant.



Hur mås allt med dig? :D Kramar!

2011-02-04 @ 17:39:21
URL: http://fearsofjune.blogspot.com/
Postat av: Christine

Kan inte annat än att hålla med, både med att det är fredag och att jag har svårt att vara hemma om jag inte är dödssjuk. Hur länge har du tänkt att jobba? Min Bm rynkade lite på pannan när jag sa att jag skulle jobba till 18 mars och är beräknad till 31 mars, men samtidigt sa hon att hon förstod mig för att det är så segt att gå hemma, hahah!

2011-02-04 @ 18:43:24
URL: http://kirsten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design