Misshandel...

...på en kundvagn är vad jag lyckats åstadkomma nu.

Ha precis varit och handlat och utanför affären stoppade jag i en tia för att få loss en kundvagn. Men fräck som vagnen var så behöll den min tia samtidigt som den bestämde sig för att fortsätta sitta fast! Lite väl fräckt tänkte jag och började rycka och dra i den förbaskade vagnen samtidigt som jag drog en barnförbjuden ramsa tyst för mig själv, men utan resultat. Då tog jag en krona och tryckte in tian ännu längre för att se om den lossnade då, men icke! Fattade inte alls va som va felet men sedan upptäckte jag att jag tryckt/pressat in tian i fel hål, där femman ska vara. Hur dum får man bli, stackars vagn! Jag menar tänk er själva att få ngt intryckt där det inte ska vara...


Eftersom det är alla <3 dag på lördag och jag inte ska spendera den med ngn speciell så lever jag genom andra. Så jag vill nu veta vad ni ska göra på lördag?! Berätta!

Glöm inte att skicka korten och dylikt med posten imorgon annars kommer det inte fram förrän på måndag och då är det försent! Kom också ihåg att jag har stora förväntningar inför lördagen, du vill väl inte vara en av dem som förstör det för mig!? Som sagt här är det inte tanken som räknas utan nu är det handlingar som gäller!

 

Sharing is caring


Kommentarer
Postat av: MustaVeri

Haha...stackars vagn är det minsta man kan säga! Skoj att läsa om :)

2009-02-16 @ 17:04:51
URL: http://mentalabuse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design