När man går hemma har man mycket tid över

Förra gången jag va mammaledig så sa Alex ofta att det va alldeles för dyrt att ha mig hemma. Inte pga att man inte få lika mycket pengar som man får när man arbetar utan för att jag alltid upptäckte ngt som behövde renoveras här hemma, eller köpas nytt eller helt enkelt bara ändras. Skämt och sido....
 
Den här gången är det dock inte annorlunda.... Just nu stör jag mig mer och mer på våran skrivbordshörna nere i gillestugan och känner att det behöver ändras pronto.
Jag vill slänga ut det stora fula klumpiga skrivbordet och byta ut det mot en, hör och häpna, stringhylla med skrivbordsfuktion. Samt ha en liten läshörna jämte trappan.
 
 
Stringhylla
Baarcelona fåtölj (kopia ofc då ett orginal kostar en mindre förmögenhet)
AJ lampa
 
Detta är ngt jag hoppas vi ska ändra inom kort, åtminstone skrivbordsdelen för det ser förbaskat stökigt och tråkigt ut med det vi har nu.

Kommentarer
Postat av: Linda Nyström

När lillan inte sover ordentligt nån natt och jag bara vill sätta på peltorlurarna och sooooova brukar jag tänka att det är iaf bättre att hon är ute så man kan se sina fötter än när hon låg i magen ;) vi hade bra jul och nyår om än lite kaotiskt med en 6 veckors bebis. Men nu börjar allt så smått återgå till det nya normala, tror jag ;)

2014-01-16 @ 19:16:48
Postat av: Marie Ek

Du som är lamptokig borde kolla in belid.se, de har mycket fint att titta på! :)

Svar: Tack för tipset, ska kolla in den sidan :)
Linda

2014-01-17 @ 21:40:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design