Olivers önskelista

Nästa projekt här hemma kommer förmodligen bli Olivers nya rum. Ett projekt som ska bli riktigt roligt att fixa i ordning (förutom målandet av taket - det överlåter jag mer än gärna till ngn annan själ). Ok renoveringen överlag är väl mindre spännande, det som ska bli roligt är givetvis att shoppa nya möbler till rummet.
 
Paint är inte min starka sida, eller rättare sagt rita och måla är inget jag kan överhuvudtaget men ungefär såhär tänkte jag mig olivers nya rum, möbelmässigt. Jag antar att ni ser vad allt är såklart .
 
 
 
 
 
 
 
 För er som av ngn anledning inte ser vad det är så är det en säng, byra, garderober, bord o stolar samt en stringhylla längst in. En klockren ritning va?!
 
 
 
Sidobord till sängen från kartell, verner panton junior stol, stringhyllakombination som består av sidogavlar, skrivbordsskiva och hyllplan, allt från Rum21 och en malm byrå från ikea. Allt i vitt då färgerna ska vara vitt,svart och limegrönt. Mattorna är ju limegröna som ni kan se ;)
Älskar stringhyllor och den här kombinationen blir klockren på hans rum.
 
En annan sak som står på önskelistan är en ny matstol till lille herrn. En stol jag spanat in läänge.
Lilla Åland
 
 
 
 
Ok det kanske inte va så mkt av Olivers önskelista, mer Lindas önskelista till Oliver. Frågar man Oliver vad han vill ha så säger han "orta", alltså skjorta.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design