sommaren med göran

Va på bio igår i den som förmodligen är sveriges omodernaste biosalong nämligen värnamos. Snacka om att den verkligen behöver rustas upp! Iaf vi såg sommaren med göran och kan faktiskt rekomendera den filmen starkt. Den va över mina förväntningar och det blev en hel del skratt. Lättsam och sevärd film. Så tycker verkligen ni ska se den, jag kommer själv att vilja se den igen.



minus på bio:
finns en del störande objekt när man är på bio, de bär tex alla folk stänga av sina mobil telefoner vilket är bra men kan man inte samtidigt be folk att ha sitt godis i påsar som inte prasslar så förbaskat. De om ngt stör ju.
Sedan tycker jag att folk som ska visa sig bland allmänheten kan ta en dusch oxå för människan som satt förmodligen framför mig luktade ngt så fruktansvärt, precis som om han inte duschat på 3 veckor, sovit i samma skjorta under dessa veckor och sedan spillt ner den med öl som surnat! Vidrigt!
Sen tycker jag det är lite onödigt slöseri att kasta popcorn oxå, ät upp dem istället!

Kommentarer
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Tack gumman :)



Åh visst var filmen bra! Du får hyra den och se den hemma sen också så du slipper allt störande!

kram

2009-08-13 @ 09:47:42
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: Peter

Vad skoj! Du får hälsa grattis till din syster! Hon hann före dig alltså ;-)



Tacka återigen Alexander för hjälpen med byrån! Himla snäll pojkvän du har! Fattar inte hur de där kan väga så mycket och sen är väl inte en gravid flickvän den bästa flyttgubben heller även om det gick okej :-)



Nu i helgen ska vi på bröllop i Vänersborg. Kompisar till mig och som även är grannar till mina föräldrar, som gifter sig.



Vad ska du/ni hitta på för skoj?



2009-08-13 @ 10:53:01
URL: http://peternordin.blogg.se/
Postat av: LaLizita

Åh jag vill också se den filmen :) Verkar riktigt rolig ju!

Trevlig helg!

2009-08-14 @ 21:23:46
URL: http://lalizita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design