vilken dag

tycker denna dagen har varit så dryg, har haft en riktigt dålig torsdag. skönt att den snart är slut. när jag kom hem på lunchen så va camilla å jonte här å sen kom pappa. det första som sas när jag kom innaför dörren va:

Jonte: du ser helt förstörd ut
Jag(muttrar): jag är förstörd
efter en stund
pappa: va ha hänt med dig, det ser ut som du inte sovit på flera dygn.
Jag: ja har en dålig dag å jag har inte sovit mkt i natt
camilla(lite snällt å försiktigt): har du mkt på jobbet?
Jag: inte direkt
Pappa: ser ut som du är bakis, ser ju inte riktigt kry ut.

jag tackar å bugar för det allting blev  verkligen mkt bättre efter de kommentarerna! sedan ha väl dagen bara fortsatt. va ute å sprang efter jobbet. ganska skönt å bara få köra slut på sig själv lite.
blev på bättre humör efter jag sett bilderna johanna skickat från i lördags...kaaattastrof säger jag bara, vilka kort. kameran å jag va inte överens för fem öre i lördags kan ja ju säga haha kan lägga upp vissa kort men en del e för hemska sen så lägger jag inte upp vissa pga att jag inte vet vad den andra personen som är med på dem tycker om det. korten är kanske inte speciellt vackra men jag bjuder på dem ändå=)!
första bilden jag å peter andra bilden e d ja å mamma sen tredje e d johanna å några vet inte riktigt vad hon gör, dansar kanske=), fjärde bilden på mig å johanna käärlek haha, som sagt resten av korten få vi se om dem kommer upp annars så får de som är med på dem se dem bara och sjävklart du med marlene=)

            


puss

Kommentarer
Postat av: marlene persson

vilka fina kort linda,,, på dej peter och din heta mamma som är hetast i stan ;) hmm ryktet säger ju det =) puss ÄLSKAR DIG FINAST FINASTE FINASTE BÄSTIS,,

2008-04-11 @ 08:32:04
URL: http://amazingm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design