lyckat?

blev en ganska lyckad kväll igår ändå. när jag tänker på det så kan jag inte sluta skratta! jag är stöörd det e de enda ja kan säga!
överraskningen blev himla lyckad så roligt och se minen, lite chockad där! trodde festen skulle spåra ut men den höll sig ändå på en jämn nivå....bra där!
när vi väl kom till harrys fick jag en mindre chock, va ju typ helt tomt. hade ingen kolla på klockan så vet inte vad den kunde varit. men sen smällde det bara till och så kom det massa folk men det va ändå en typisk helg före löning. men måste säga att jag hade riktigt kul ändå. och jag kollade precis på min kamera haha kan bara säga en en gång jag är stööörd! men men tar jag inget extra för..bjuder på det!
lördag idag och det är kanon fint väder ute kan bara inte bestämma mig om jag bara ska sitta i solen och göra nada eller om jag ska följa med och fika! tufft val,  va skulle ni gjort?!
jaja kvällen igår va iaf lyckad hoppas ni andra hade skoj oxå! nu e d bara att invänta nästa helg då är det gvd som gäller!

puss på ögat


Kommentarer
Postat av: Sanna

ha en bra dag :)

2008-04-19 @ 10:15:58
URL: http://wiiiberg.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design