Livet <3


Min plats just nu!
Att kunna ligga ute i bikini här och bara njuta av en kaffe o en bra bok är verkligen livet. Den här soffan är helt klart en av mina favorit platser. Att bara ligga där o titta upp mot en klarblå himmel o bara njuta. Livet ❤️

Idag är det sista dagen på dagis för O innan även han tar semester och dessutom sista dagen på den avd han går nu. Efter sommaren börjar han på den stora. 

Försökte ta ett fint kort på dem men det är svårt med en liten vilding som inte vill stå still utan bara springa o leka

Hela min kropp o själ är numera inställd på semester o jag har verkligen börjat ta det här med att dra ner på växeln på fullaste allvar. Nu är det fika, glass, god mat o dryck, vila, lek och ren njutning av livet som har tagit över helt. Allt annat får vänta. 
Och det märks om inte annat på maten. Inspirationen tryter o jag varken orkar eller vill stå i köket o laga mat. Som tur är så är det två utemiddagar den här veckan som räddar miglite. Igår var det ett trevligt besök på gästis med ett gäng tjejer. Hur trevligt det än var så slog tröttheten (antar att det beror på att jag är inställd på semester😉) till som en knockout så jag kände mig oerhört tråkig när jag valde att cykla hem före alla andra. 
Ikväll blir det oxå middag ute fast på ett annat ställe och tills dess tänker jag utnyttja solen o värmen på bästa tänkbara sätt! 




Kommentarer
Postat av: Issa

Har svårt för att se mig mätt på dessa två! :)) Hur ska det bli när man får en egen??!

Svar: När ni får en egen blir det bara värre ;)
Linda

2015-07-10 @ 10:15:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design