Våran bröllopsfest för våra vänner

När vi gifte oss den 18 oktober så va alla(nästan) våra nära å kära där men det var bara vår familj/släkt som va med och firade efteråt. Men vi hade bestämt att bröllopsfesten för våra vänner kommer senare. Och tanken att ha den just på alla hjärtans dag hade slagit rot i huvudet och så blev det. 
 
Vi hade hyrt borgen för festen och planeringen inför kvällen har varit igång på allvar de två senaste månaderna. 
I fredags åkte jag tillsammans med min mamma upp för att ordna med dukningen och bordsplaceringen - vilket jag har tyckt varit väldigt svårt. Man vill ju att de som sitter ihop ska klicka samt kunna släppa loss tillsammans. Men med tanke på responsen så verkar jag lyckats med placeringen iaf. Puh!
 
 
 
En liten quiz som vi hade knåpat ihop. Vi hade inte mkt mer än just en quiz då vi inte ville ha hela kvällen uppstyrd. Däremot hade K & N fixat två st aktiviteter för oss som var väldigt uppskattade. Dels var det ett tal som skulle skrivas av alla gästerna ( hade likadant på vårat bröllop) och dels en grej då jag o alex fick komma upp och bakom ryggen på oss hade de olika påstående skrivna och om påståendet stämde så skulle var och en av gästerna resa på sig. Klurigt men riktigt riktigt kul!
 


När gästerna kom bjöds det på bubbel och två olika sorters snittar. Och maten som det bjöds på va i kallform då jag tyckte det skulle vara smidigast, pastasallad, kall fläskfile, kall kycklingfilé, pizzabullar, tonfiskrullar, laxrullar och kalla såser. Till efterrätt blev det tårta och kaffe. 
 
 
Nattamat är ju även ett måste och efter att ha hört vad en kompis kompis hade på sin bröllopsfest så vart det givet! Vid halv ett levererades det kebabrullar upp till oss. En given succé och riktigt gott vid den tiden på dygnet!
 
Här är vårt festprogram eller rättaare sagt det var inget program utan lite kul läsning mest. Men jag ska försöka göra ett eget inlägg om just detta häfte då det va ngt som jag verkligen va riktigt nöjd med.
 
 
Kvällen var riktigt lyckad och jag kan inget annat än att le när jag tänker på alla våra vänner och hur fina dem är på alla sätt o vis!
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Så fint ni ordnat det. Hoppas det blev en riktigt rolig fest :-) Undra vem kompisens kompis är ;-) hihi

Svar: Haha ja undra vem det kan vara ;). Tycker ju det va sån toppen ide så var tvungen att ta efter, och det va riktigt uppskattat:)!!!
Linda

2015-02-20 @ 22:03:47
URL: http://www.emmasutsida.se
Postat av: Emma

hihi det gjorde ni rätt i, det var uppskattat på vår fest också =) Vi ses kanske på fredag på AW hos era grannar. kram!

2015-02-24 @ 17:43:43
URL: http://www.emmasutsida.se
Postat av: Emma

hihi det gjorde ni rätt i, det var uppskattat på vår fest också =) Vi ses kanske på fredag på AW hos era grannar. kram!

2015-02-24 @ 17:43:43
URL: http://www.emmasutsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design