Första återbesöket

Efter två dagar med negativt tänkande känner jag nu att jag är lite på banan igen. I två dagar har jag varit oerhört negativ pga den nedsatta rörelseförmågan, smärtan o de icke existerande framstegen. Tom så att jag ångrat hela ingreppet.
Men idag, idag är det tvärtom - om det beror på att återbesöket gick bra eller att jag fortfarande har lite morfin kvar i kroppen vet jag inte - men idag känner jag mig oerhört positiv och det är en mycket härlig känsla.

På återbesöket byttes tejpen ut på snittet och naveln tvättades och där togs även hälften av stygnen bort. Allt såg bra ut förutom att huden vid bikinisnittet var lite grå på vissa ställen. Med andra ord den håller på att dö, det är absolut ingen fara, men jag kanske behövde äta lite antibiotika. 
Vi pratade om balans i vardagen, att jag ska ta sjukskrivningen om hemvila på allvar , vila o ta det lugnt men samtidigt undvika blodpropp så ändå resa på mig o gå runt lite. Det va tydligen positivt att jag inte kunde gå riktigt än, för på det sättet så skulle jag inte överanstränga ngt. Och att jag får blodtrycksfall varje gång jag tar av korsetten skulle oxå bli bättre. 
Första veckan efter op skulle vara värst, andra veckan skulle man märka förbättringar och på tredje veckan skulle man känna att man fick livet åter, sa hon. Och det mina vänner ger mig otroligt mycket mer hopp än jag hade igår då allt kändes meningslöst.  Med andra ord snart är jag på bettet igen! 

Your current situation its not 
your final destination 




Kommentarer
Postat av: Issa

Härligt! :) Testa köra lite muskel-venpymp som vi kallar det. Indirekt, när man ligger/sitter, gasar likt när man kör bil och därefter slappna av i foten. Detta kan man göra överallt.
Ökar det venösa återflödet till hjärtat dvs minskar risken för proppar.
Gör jag alltid när jag flyger och likaså när jag var nyopererad för knät :). Puss&Kram

Svar: Ok det ska jag göra :), tack för tipset 😘
Linda

2015-12-16 @ 04:57:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design