Önskelista

Min 30 årsdag närmar sig med stormsteg och jag kan uppriktigt säga att jag L Ä N G T A R till oktober. Jag tycker ju att ens födelsedag är speciell, ska firas och längtar gör jag varje år ,men i år känns det lite extra roligt. Just för att jag fyller jämnt och ska fira den inte mindre än 3 gånger! Hör jag ett wihoo för det !?
 
Inbjudningarna till firandet med släkten har redan gått ut och inbjudningarna till vännerna kommer vilken dag som helst. Trots att önskelistan är större o längre än ngnsin så hade jag först inte tänkt att lägga ut ngn, då det känns lite girigt och samtidigt vill jag inte att folk ska tro att de behöver ge mig ngt.
Jag har även lite svårt att säga vad jag önskar mig, förutom till mina systrar, mamma och Alex då, de får höra önskningar helt utan begränsningar, ofta. Huvudsaken är trots allt att ni kommer och vill fira min 30 årsdag tillsammans med mig.
 
Men..... då jag fått flera frågor om vad jag önskar mig så tänkte jag att jag skulle göra det ändå. Lägga ut min långa önskelista alltså.
För jag själv tycker att det underlättar och är betydligt roligare att ge bort ngt som man vet att personen ifråga vill ha. Samtidigt ska jag  ju inte sticka under stol med att det är roligare att få ngt man vill ha oxå ;). Så här kommer den, min största och längsta önskelista jag haft sen barnsben.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design