Våran oliver

Vi är precis hemkomna efter en fotografering där oliver och två andra har varit med och jisses så söta de va i sin mundering med för stora byggkläder.
En av dem andra som va med va en flicka som går på O:s dagis som han har ett gott öga till. Och denna fotografering har det tjatats om hela dagen och att just hon ska vara med,men när vi väl va där så var han tyst som en liten mus. Han är lite blug som han uttrycker det. Men det va alls roligt iaf sa han. 

Just nu!
Det tar på krafterna att agera fotomodell.

Nu för tiden går det jätte bra att lämna honom på dagis och det är inga ledsna miner längre. Snarare tvärtom och han vill vara där mer. 
Och anledningen till detta är ju såklart - en tjej! En liten gullig tjej som han gillade på småbarnsavd har nu oxå kommit över till hans avd och de är så gulliga så man får ont i tänderna. 
De kommer och håller om varandra, de sitter och håller om varandra och de kramas när oliver går. Ja det är så sött så jag har nästan börjat gråta ngn gng när jag hämtat honom. 


Det är så härligt att se och så skönt att han riktigt älskar att vara på dagis igen. För det är inte kul att lämna sitt hjärta när man se hur ledsna de är. Då har iaf inte jag långt från tårarna även fast man vet om att de har roligt så fort man försvunnit ur sikte. 

Ja man är rätt blödig som mamma, antingen gråter man för att barnen är ledsna eller för att de är så extremt söta. Hur som så är det verkligen roligt att se sitt lilla hjärta växa upp och utvecklas.  





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design