Måndag morgon

Vilken natt vi har haft! Molly har varit ledsen och helt otröstlig sen kl 23.00 igår. Man känner sig totalt värdelös som förälder och helt hjälplös när ens barn är så ledsen och man inte kan trösta henne. Vi försökte verkligen med allt men ingenting hjälpte. 
Första tanken va ju tänderna så vi gav alvedon vilket brukar hjälpa men inte den här gången. Då trodde vi att det kunde va öronen så vi lade henne i babysittern så hon kom upp lite då det oftast gör ondast när de ligger ner. Inte heller det hjälpte. Mat åt hon däremot, 350 ml under tre Tim sen va det stopp.

Vid fyra tiden lugnade hon ner sig och somnade lite. Så då fick vi åtminstone ett par timmars sömn innan det va dags att stiga upp. 
Det är riktigt frustrerande när man inte vet vart de små har ont ngnstans. Förmodligen är det tänderna som spökar då hon även har feber och va extremt dålig i magen igår. Stackars liten.

Nu ha vi lämnat storebror på dagis och jag ser ut som sju svåra år så medan oliver är där så ha jag ställt in allt som skulle göras under tiden o tänker bara följa Mollys exempel genom att gå och lägga mig o vila.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design