5

...saker från mitt 90 tal.  Jag fortsätter att vara nostalgisk och tittar tillbaka på mitt underbara 90 tal.
 
 
1. Date parymen
Den första parfymen jag ägde och fick den när jag fyllde 10. En typisk födelsedagspresent och man hann med att ha ganska många innan man växte ifrån dem. Tjejerna hade Date medan killarna hade AXE. Hur många hade du?
 
 
2. Jazzbyxan
Jag vet inte hur många jazzbyxor i olika färger jag ägde. Det va en hel del och det va ju även modernt att ha kjol över. Jag hade jazzbyxor jämt då jag på den tiden hatade jeans för att jag tyckte det va så fruktansvärt obekvämt. På vintern kunde jag ha 4 par på mig samtidigt för att inte frysa. Satan va det kunde göra ont i sidan.
 
3. Robynfrissan
Jag va en av dem som hade med ett kort till min frisör på Robyn och sa att jag ville ha hennes frisyr. 13 år va jag när jag kapade av håret ngt jag aldrig gör igen. Inte så kort iaf.
 
4. Buffaloskor
Jag ägde aldrig några riktiga buffalskor utan hade bara andra liknande. Men varenda fjortonåring hade det och jag ville säkert oxå ha ett par men fick aldrig det. Min syster däremot hade ett par o hon knatade runt i dem jämt o ständigt.
 
 
 
 
5. Hjärtan
Jag hade ett par såna här som jag delade både med vänner och med pojkvän. Det va ju på den tiden en väldigt fin gest och ett väääldigt stort steg i förhållandet/vänskapen om man delade ett sånt här. Då var det ju på riktigt.
 
 
 
Det är rätt svårt att välja ut fem saker bara det finns ju så mycket som förknippas med 90 talet. Speciellt för oss som växte upp då. Kommer ni ihåg napparna som hängde runt halsen, i öronhängen, i armbandet ? Jag hade sån sjukt stor klunga med nappar runt halsen och likaså två i öronhängena. Extremt fult. Allt kulspelande? Sandlådan på enehagsskolan va proppfull med olika banor under mitten på 90 talet.
 
 
Alla bilder är lånade från Veckorevyn.se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design