Jönköping

Idag har Molly varit med på sin första riktiga,men långt ifrån sista shoppingtur.
En lyckad heldag i Jönköping tillsammans med mig och hennes mormor. Hon va så duktig och klagade ingenting, älskar shopping redan nu. Det märks vilka gener hon har och hon kommer att göra mig så stolt när hon växer upp;).

Tyvärr gick tiden extremt fort och vi hann inte med alla affärer som jag ville till och till slut va vi tom tvugna att halvspringa för att inte missa tåget. ( yes vi åkte tåg, min kära mor har a thing för just tåg). Så efter fem snabba timmar i storstan så blev det lite kläder, smink, strumpbyxor till molly mm. Tyvärr inga vardagskläder som jag behövde eller dopkläder till barnen.  Så får helt enkelt leta vidare. 


Molly samlar kraft på tåget inför shoppingen.



Åt lunch på ett kanon ställe nere vid vattnet. Tror att det hete Neo?! 

Så sjukt gott. Och det måste vara underbart att äta här under sommaren när solen lyset och det är varmt o skönt.


Shopping gör att man blir trött.

En av mina favoritaffärer, Våran Kåk, hade jätte mkt fint som gärna fått följa med hem. Men då jag inte planerar att behålla den kroppshyddan jag har nu och då jag har 7 kg att tappa så är det rätt dumt att lägga ut för mkt pengar på kläder.  


Klänning till dopet(?) åt mig från HM.


Vit kavajkofta köpt på Lagos.


Klänning köpt på Lagos.


En väldans massa rosa grejer från iems, lagerhaus och hm. Påskfjädrarna ska jag försöka få upp i ett ris till helgen.




En annan butik som jag älskar, design house Stockholm, köpte jag en tändsticksask och en mugg som jag tänkte ha mina sminkborstar i. 
Kan ju spendera hur mkt pengar som helst där då det är helt o hållet i min inredningssmak.  Filten som jag suktar efter från Pia Wallén finns bl.a. där och även den mindre som hade passat perfekt i Olivers rum ( födelsedagspresent kanske ;)

En perfekt dag har vi haft och hoppas på att en repris inte är för långt borta. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design