High Chaparral

Idag kompade Alex några timmar och vi begav oss mot vilda västern tillsammans med syster o familj. Ett besök på High Chaparall är tvunget varje år.


Det va ganska folktomt idag så barnen kunde springa löst hejvilt utan att behöva trängas.


Oliver va otroligt förväntansfull inför besöket men det blev inte så långvarigt dock. Vi hann knappt innanför portarna innan två mörkklädda banditer kom fram och skrämde oliver till tårar. Han är ganska känslig våran lille kille trots hans tuffa gladiatorstil.


Lucky Luke show

Som tur är går det oftast över lika fort som det kommer och det va glada
miner hela tiden tills det va dags för western showen.




Ibland glömmer jag bort att oliver bara är tre år och att det egentligen inte är så konstigt att han blir rädd för allt skjutande o skrikande i High Chaparral. Det är inte det lättaste att förklara att allt bara är på låtsas. 




Yiihaa och tut tut lät det när Oliver "red".


Trots lite tårar så hade pojkarna extremt roligt och det roligaste enligt oliver va att springa och leka i alla små husen.

Barnen sover nu sen ett tag och jag ver inte vem som va mest trötta av oss ikväll egentligen. Det tar på krafterna att leka i vilda västern. Oliver ha somnat med sin pistol i handen och jag har en känsla att vi lär få höra en massa pangande några dagar framöver trots att vi är tillbaka i civilisationen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design