Molly sex månader

För några dagar sen passerade Molly halvåret och blev sex månader. Ett helt halvår! Sanslöst!


Vikt: 7820 gram
Längd: 64,3 cm
Gillar: oliver är fortfarande den stora idolen och skriker av skratt så fort han rör eller pratar med henne. Hoppgungan samt den vanliga gungan är oxå väldigt roligt.
Äter: får mer och mer burkmat nu och välling på kvällen och morgonen. Precis som sin bror så är även Molly väldigt glad i mat och favoritmaten hittills är helt klart pasta.
Nytt: Är aldrig still utan förflyttar sig hela tiden. Från att ligga på rygg ena sek i babygymmet så ligger hon på mage en bit bort på golvet andra sek. Sitter även bättre o bättre nu hela tiden, men kan fortf välta då hon tex tittar upp i taket.


Fick en gåstol av mormor i sex månaders present.



Storebror visar hur man gör.


Anledning till att jag göra såna här månadsuppdateringar om M är att jag ska göra en årsbok till henne precis som jag gjorde till oliver. Jag tar alltså kort på henne varje mån den 23 tills att hon fyller 1 år och skriver vikt, längd, vad hon gillar mm. Sedan när hon fyllt ett så gör jag en fotobok av det. Molly 0 - 1 år. Tror hon tycker det kan vara kul att ha sen och det är även riktigt roligt att se o läsa om förändringen och utvecklingen syskonen emellan. Ett litet tips bara! 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design