Graviditetssymptom hos sambon

Inatt har det inte blivit mycket sömn här inte. Vid halv ett tiden hade lilleman bestämt sig för att inte sova mer utan han hade tydligen en viktigt hockeymatch som han va tvungen att delta i. Det blev många och långa diskussioner innan han somnade efter tre ngn gng....*gäsp*
Va rädd att han skulle va på riktigt jobbigt humör i morse när han väl skulle gå upp men tack o lov så gick det rätt bra ändå.
 
 
 
Jag tror att min älskade sambo har lite graviditetssymptom! Yes, jag tror nämligen att han håller på att boar här hemma. Han är sjukt rastlös i vanliga fall och måste alltid ha ngt projekt att fixa med. Men nu har han lixom tagit det till en helt annan nivå..
Han har som sagt ett helt A4 papper med saker som ska göras.  Dessvärre brukar dessa små projekt kunna bli större än va de egentligen va tänkta att vara från början.
 
Bebisens rum gjorde han i måndags och just nu håller han på med hallen här hemma, sko o hatthyllan är borttagna, gipsskivor har köpts och satts upp på ena väggen, det har spacklats och slipats, taket ska målas, väggen ska tapetseras, en skohylla ska sättas ihop och sättas upp, nya lister ska upp och till sist men definitivt inte minst så ska trädet upp. Tror det kommer att bli kanonfint. Och även om vi sagt att det ska vara renoveringsstopp så måste han få ha lite små projekt här hemma som han kan fixa med annars tror jag att han deppar ihop totalt, min älskade Alex.
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Han är inte dum din karl, för det är hemskt smart att vara färdig med mycket innan ni får två och hamnar i "tvåbarnschocken" ;D nu jävlar får du ställa in dig på att bli fler för det är bäst att du är förberedd för dubbla nattningar, att sitta fast i amning när Olli är "i nöd" och behöver hjälp ;), fixa lunch med en till på axeln. Underbarast är det när storebror kommer vilja att bebis ska sova i hans säng :D ni har så mycket att se fram emot så nu får du ta grepp om hjärnan och känslorna och bli beredd! Hejjahejja!!

Svar: Det kommer helt klart bli en chock när den dagen faktiskt är här. Har väldigt svårt att se det framför mig nämligen.
Haha jag ska försöka ta grepp om hjärnan o känslorna å försöka inse vad som komma skall. Men det är svårt ;).
Hur går det för er annars? Haft en bra jul å nyår?
Linda

2014-01-08 @ 09:50:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design