Malmö

I lördags morse mötte jag upp alla tjejer på stationen för att åka mot okänd destination. Hade nämligen fått en hemlig resa av dem i 30 års present.

Efter att vi bytt tåg i Alvesta fick alla varsin goodibag innehållande, lussekatter, fralla, liten påse chips, två öl och en liten flaska vin. 




I min goodiebag låg det även ett paket med en ledtråd om vad nästa aktivitet skulle bli. Det var ett par miniträningsshorts. Då började jag ana vad som kanske va på gång även om de andra försökte få in mig på andra tankar då de pratade om en kamp, lervälling mm




Aktiviteten blev som sagt poledancing, något som jag alltid velat prova på. Det va mycket svårare än det ser ut men fruktansvärt roligt och väldigt bra träning. Idag kan jag knappt lyfta armarna men det va så roligt och något jag gärna vill göra igen. 

Efteråt begav vi oss ut i kylan för att få i oss lite lunch i magen och sen va det dags att checka in på hotellet. 

På kvällen blev det middag på en mysig restaurang, förfest på hotellet för att sedan bege oss ut i natten.


Väldigt god mat!




Jag o K körde på Vmo tid och gick hem samtidigt som Malmöborna gick ut vid halv två, men låg och tjötade till halv fyra och när jag sen vaknade vid sex så kan jag ju säga att jag va allt annat än utvilad. 

Alla va väl egentligen rätt trötta men mådde förvånansvärt bra ändå. Så efter lite frukost och utcheckning blev det en liten runda på stan och en snabbfika innan det va dags att åka hemåt. 

M:s julaftonsoutfit är nu fixad.

Jag är så otroligt nöjd med hela resan, den kunde inte ha varit bättre. Den innehöll allt och jag kan inget annat än att känna mig så otroligt lyckligt lottad över att ha så fina vänner i mitt liv. Så tack för en så otroligt rolig helg. 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design