Onsdag

Molly blir bara bättre och bättre nu. Det märks då hon är både piggare, tjötigare och även hungrigare. Så härligt att hon börjar bli sig själv igen efter två veckors sjukdomar. 


Hon hostar och nyser en hel del men annars är hon bra. Bubblar även lite fortfarande ur hennes mun ( ett tecken på rs) men inte ens hälften så mkt som det gjorde förra veckan.

Ikväll kommer Alex hem efter att ha varit på mässa i Tyskland och likaså storebror som levt kung hos först farmor o farfar sedan hos mormor och Thomas. Ha saknat båda ngt fruktansvärt dessutom så är det bra att Alex kommer hem nu då jag har en förmåga att itshoppa när han är iväg i brist på annat. Så är han borta för länge är risken att jag går i personlig konkurs. 
Imorgon är det dessutom olivers dag, han blir tre år så det måste vi fira. 


Nu är vi precis hemkomna efter en liten promenad. Efter att ha varit inne sen i fredags så behövdes det komma ut lite och få lite frisk luft. Så vi passade på att gå förbi och lämna en liten present i brevlådan till lilla Inez.



Skönt att få lite luft och vi lyckades undvika regnet så nu ska vi med gott samvete äta lunch i soffan framför ngt avsnitt av Vänner.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design