Namn på den lille

Namn på bebisen är otroligt svårt,fast inte om man frågar oliver. Frågar man honom vad bebisen ska heta så blir det Isabella, vare sig det är en pojke eller flicka. Trots att Isabella är ett jätte fint namn så är det inte riktigt det namnet vi har tänkt oss.
Vi har två namn som vi gillar och det är inget vi håller hemligt.(Varför ska man göra det förresten?) Sen att vi har namn nu som kanske sedan inte alls passar in på bebisen och som gör att vi ändrar oss helt, är en annan femma. För det kan hända att vi ändrar oss, det är ju inget som är skrivet i sten, åtminstone inte nu.
 
Men som vi känner nu så blir det iaf samma namn som vi hade om det skulle bli en flicka då vi väntade Oliver, nämligen Molly. Blir det en pojke så blir det en Maximilian. Jag gillar namnet Max och jag gillar namnet Milian och Alex vill att pojken ska heta Maximilian. Då kan smeknamnet, från åtminstonde mamma, bli Milian (tycker det är jätte fint).
 
Om det blir en Molly eller en Maximilian (Milian) får vi vänta och se. Vad vi vet helt säkert just nu är iaf att det blir a little baby M
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie Lundin

Vilken underbar bild, Linda! Jättefin! Hoppas du mår bra! Kram!

2013-11-30 @ 10:08:57
Postat av: Heléne

Så fin bild :))) kram till er alla!

2013-11-30 @ 12:22:23
Postat av: Sandra

Superfin bild och jättesöta namn! Jag tippar på en liten Molly!

2013-11-30 @ 14:53:00
URL: http://sandrasss.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design