På jakt efter ett vitt matsalsbord....igen!

Då va det dags igen, dags för ett nytt försök i att hitta det perfekta vita matsalsbordet. Skillnaden den här gng är att jag M Å S T E hitta ett snart då vi sålt vårat ekbord med stolar.
Jag vet nu vilken stil jag är ute efter, däremot vet jag inte om vi ska ha ett ovalt eller rektangulärt. Jag gillar ovalt mer men det kanske inte blir så snyggt att ha det intill en vägg(självklart inte helt intill)!?! Eller vad tror ni?
 
Är inte helt hundra på att det ska stå mot väggen heller så ja, jag är lite kluven. Ovalt eller rektangulär ?! Mot väggen eller inte?!
 
Dessa två bord är från Bror Pehrssons och är precis såna jag är ute efter, vita, stilrena, enkla och båda borden har en utdragsskiva så de kan bli större - mkt viktigt!
 
 
Stolar är oxå svårt. Jag ÄLSKAR stolar, alla möjliga stolar (nästan). Helst hade ja velat ha vita Eames stolar, men att köpa 6 st på en gång kan bli lite väl saftigt. Men jag vill jag vill jag vill ha dem. Ngn gng så......
 
 
 
 
 
 
Men ha iaf kollat på några stolar på Mio, en variant i läder - väldigt barnvänligt, och en variant är i tyg.
 
Nu gäller det bara att bestämma sig, Bror Pehrson ska iaf få sig ett besök inom kort. Och har ni lite förslag eller åsikter så är dem mer än välkomna.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du kollat in chilli.se? Där finns maaaaaaassor av fint :) Spec matplatser o så...

2013-01-14 @ 13:13:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design