2013

För ngn dag sedan fick jag frågan om vad jag minns mest av året som gått och vad jag tycker om 2013. Utan att tänka svarade jag att det varit ett rent skit år! Dels för att året började på värsta tänkbara sätt och dels för att jag mått väldigt dåligt större delen av året med tanke på mf och oro.
Men när jag sedan fått tänka efter lite så känns det fel att säga så, för det är ju egentligen bara en liten del av året. Året som gått har inte enbart varit skit utan det har funnits en hel del ljuspunkter och bra saker som hänt oxå.
 
Januari va en ren skit månad då det började med ett nup test den 15 jan som visade att barnet i magen redan hade dött i v 5. En ren käftsmäll. Kroppen hade bara inte stött bort det själv utan kroppen behövde lite hjälp så det blev en medicinsk abort då man fick ligga på bb ibland nyblivna mammor och deras små bebisar. Ytterligare en käftsmäll.
 
Månaderna efteråt va en ren dimma med tomhet.
 
I april kom årets första ljuspunkt. Lilla Kajsa och min lilla fina guddotter kom till världen,
 
 
April avslutades sedan tyvärr med ytterligare ett mf och därmed ännu mer besvikelse.
Och precis därefter va alex tvungen att åka till USA för jobb, vilket kändes extra tungt just då.
 
I maj kom årets andra stora ljuspunkt nämligen alex och min förlovning.
 
 
 
 
Jag blev totalt tagen på sängen, bokstavligt talat. En sån fin överraskning och vilken lycka när han med stort H ställer frågan.
 
Fick även årets andra plus i maj. Ett plus som för mig inte betydde någonting utan det enda jag väntade på va ytterligare ett mf. Jag läste på mycket om utredningar osv och ställde in mig på att det va det som skulle komma härnäst.
 
Sommaren 2013 va en av de bästa någonsin, åtminstone vädermässigt. För vilket underbart sommarväder det va.
Den va precis som en sommar ska vara och jag håller tummarna hårt för att kommande sommar bli precis likadan.
 

Spenderade många fina dagar i stugan i halmstad som innehöll grillkvällar, glass, spel och mys med nära o kära.
 
Trots en superfin sommar så satt alltid oron i bakhuvudet om vad som händer inuti magen. Det blev några ul och en hel del tester den sommaren och hittills höll pricken i sig.
 
kajsas dop
 
 
Hösten kom och den har gått relativt snabbt. Vi hann med en utlandsresa till alex föräldrars lgh i Turkiet och där fick vi en fin o solig vecka som gav oss lite energi.
 
Som sagt året har inte varit helt katastrofabelt.Det kan alltid vara värre och 2013 har innehållit en hel del ljuspunkter när man tittar tillbaka.
Alex, oliver, familjen och vännerna är ju några av alla ljuspunkter i mitt liv och de har funnits här vid min sida hela året.
 
Nu när året går mot sitt slut och när jag tittar tillbaka på året som gått så har det varit ett helt ok år ändå trots en ständig oro och en del psykiska utbrott. Och efter 8 Ul, två ctg kurvor på fl och en hel massa samtal så hänger pricken fortfarande i och jag hoppas att den gör det hela vägen.
Jag tror och hoppas på att 2014 bjuder på en massa roliga överraskningar, en kanon sommar, att alla får vara friska och lyckliga, samt att allt går som det ska med min graviditet och att Oliver äntligen få bli storebror.
 
 
 
Jag är så redo att lämna 2013 bakom mig och påbörja ett nytt år där jag ska bli mig själv igen, mer positiv och inte bara stänga in mig själv. 2014 kommer att bli ett bra år! Tack alla som varit med under 2013 jag hoppas innerligt att ni är med under 2014 oxå.
 
Gott nytt år!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Starkt och postivt inlägg trots ett tugnt år, jag tycker det visar på att du redan är på god väg som du önskar blir dig själv igen :) Håller alla tummar o tår för att ni i jan/fb blir en familj om fyra! StyrkeKram o Gott nytt år

Svar: Tack så jätte mkt Sandra 😊 gott nytt år till dig/er oxå! Kram
Linda

2013-12-31 @ 15:09:12
Postat av: Sara

Vilket fint inlägg! Så ärligt och rakt. Jag önskar dig verkligen all lycka för år 2014, och känner precis likadant som du - Nu lämnar vi det trista året 2013 bakom oss! Kram!

Svar: Tack vad snäll du är ☺️. Önskar dig detsamma. Kramar
Linda

2014-01-02 @ 11:46:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design