Ny vecka..

Vardagarna går fort, men helgerna går konstigt nog ännu fortare...
 
Ännu en helg har sprungit förbi oss och det är dags för en ny vecka. Det va den sista oplanerade helgen vi hade på ett tag framöver. Händer mycket nu framöver, vissa saker mer roliga än andra.
Den kommande helgen blir väl dock inte direkt rolig mer nödvändig. Då är det nämligen dags för grävning här hemma. Det ska bytas avloppsrör och därefter ska det äntligen göras ngt åt våran framsida. Den har varit extremt ful sen vi flyttade hit med fula lampor, buskar, ogräs, sneda plattor mm och på senare tid har den varit riktigt kaosartad.  Så nu ska framsidan äntligen bli representabel  med ny stenläggning, nya lampor, snyggare land och lite senare nya buskar/träd. Kommer bli kanon fint när det väl är klart.
 
Vägen dit tar ju tyvärr lite tid och det blir en himla massa grävande och några dagar kommer vi att vara utan avlopp här hemma så då ska jag och lilleman flytta hem till mormor så länge.
Ska bli väldigt skönt när det här är klart och speciellt för Alex som inte gjort annat än grävt och förberett för det här de senaste kvällarna.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Vad roligt det ska bli att få se trädgårdsförändringen. Det har ju blivit superfint med målningen, som ett nytt hus.
Hoppas ni mår bra.
Kram

2013-08-26 @ 13:21:32
URL: http://ecarlssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design