Stolt mamma

Det händer en hel del runt Oliver nu. Det är nästan ett nytt ord varje dag man hör från honom och man blir lika glad varenda gång. För att inte tala om S T O L T!!! Och varje gång det är ngt nytt så ha man ju nästan lust att berätta det för hela världen, hur duktig våran lilla kille faktiskt är. Men jag biter mig i läppen för alla är ju faktiskt inte intresserade, så jag nöjer mig oftast att berätta för mamma/mormor :).
 
Men det är riktigt roligt att se hur de små utvecklas och lyssna på vad de har att säga. Det är fortfarande mkt Olli säger som jag inte förstår ett dugg av men det spottas ut nya riktiga ord hela tiden.
Idag hade vi faktiskt en liten konversation, jag frågar och oliver svarar, som jag tom fick på film.
 
Vad heter jag?
- Mamma
Vad heter du?
- Olli.
Vem är det som fyller år idag?
- Olli, och pekar på sig själv.
Hur många år fyller du?
 - Två och visar tre på fingrarna.
 
Inte mkt till konversation kanske en annan tycker men jag, jag är en förbaskat stolt mamma.
 
 
Bamse som fortfarande är den största favoriten här hemma följer med överallt, lixom Dutt. Han bäddar ner dem i sängen och hyschar att man måste va tyst för att Bamse nanar.
Häromdagen såg jag att Oliver matade Bamse med välling och sen dess får även han en egen flaska, fast tom då så klart.( Vet ngn förresten om man kan få tag i en större Bamse nalle ngnstans?)
 
 
Jag försöker att hålla pratet om oliver på en låg jämn nivå för jag vill inte bli en sådan mamma som enbart pratar om sina barn. Men ibland kan man inte låta bli - för jag tycker att Oliver är extremt rolig och jag är givetvis oerhört stolt över vår lilla guldklimp!
 

Kommentarer
Postat av: Linda Nyström

Åhhhh, jag känner så igen mig!!!

2013-04-11 @ 07:53:23
Postat av: Sofie

Nä, mer Oliver åt folket:) Han är ju bara så söt den där lille busen!

Svar: Tack :) å mer oliver lär det ju bli helt klart =)
Linda

2013-04-12 @ 07:58:52
URL: http://www.sosi.blogg.se
Postat av: Linda Nyström

du har vä inte missat annonsen i lördagstidningen (tror jag det var) om utförsäljningen på Swedese i Vaggeryd. Dom gör Flowerborden om jag inte tar fel. Tänket direkt på dig när jag såg det =) Den 20 april mellan 9-16. Du får nog hänga på låset ;o)

Svar: Tack för tipset =) Men som du säger man får verkligen hänga på låset då. Men i år är vi ju ändå hemma så man vet aldrig.=)
Linda

2013-04-15 @ 13:08:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design