Lördag

Började dagen med jobb då jag hade lite att ta igen från missade timmar i veckan. Därefter blev det ett snabbt besök på stan för att köpa mig ett nytt yankee candle. Efter gårdagens besök hos tandläkaren, då jag skötte mig utomordentligt, så tyckte jag faktiskt att jag förtjänade en liten present. Jag är förvånad över att jag inte fick kolla i presentlådan där då de upprepade, Va duktig du är Linda... Nu har du gapat länge Linda..... Du är jätte duktig Linda...osv. Lite barnsligt må tyckas men sen är jag oxå barnsligt rädd för tandläkare.
 
 
För er som inte provat yankee candle innan kan jag varmt rekommendera dem. Min favorit är Vanilla satin som jag bunkrat upp med här hemma men nu hade jag varit o tjuvluktat på en ny doft som det fick bli, Summer Scoop.
 
Resten av dagen spenderades på baksidan i solen. Det är lite av en bunker där bak då det blir supervarmt, så det va riktigt skönt,
 
Oliver fortsättter i samma sportsliga anda som förut och nu är han helt och håller inne på ockii. Det ska kollas på ockii och det ska spelas ockii, med bandyklubbor då. Sen spelar det ingen roll va det är för boll för det är ockii ändå.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design