Söndag

Luften har gått ur mig totalt. Har ont i huvudet, fryser och är allmänt super trött. Hoppas innerligt att det beror på en kombination av det tråkiga vädret och att kroppen bara är trött efter allt trädgårdsjobb i helgen. Har inga som helst planer på att bli dålig nu igen. Hade tänkt ta en springrunda idag men med tanke på att jag inte känner mig helt hundra så ska jag vila istället.

Skulle inte förvåna mig om det är dags att bli dålig igen då Oliver verkar ha blivit förkyld igen. Asså detta året har inte varit annat än sjukdomar. Har verkligen varit så skönt nu dessa veckor då han fått vara helt frisk o näsan inte runnit på honom.¨
Ja ska då börja jobba på att inte bli sjuk redan nu - överdosering av vitaminer börjar NU!


Fick hem två par skor i veckan nu som jag beställt. Vet dock inte om jag ska behålla de vita än. De andra var super sköna så nu är fötterna redo för festligheter i sommar!



Sthlm dg och Svea från ellos


Kommentarer
Postat av: Linda

När jag ringde vårdcentralen nån gång när Oscar hade hostat i tvÅ veckor så upplyste hon mig om att små barn mellan 0-3 är sjuka mellan 12-15 gånger per år och att de oftast får det under en årstid... Inte så upplyftande men då tyckte jag helt plötsligt att han blev normal... Sen har jag insett att mammagrupper o andra kids ska man hålla sig ifrån speciellt om de är minsta snoriga ;) hehe!!

2012-03-18 @ 21:20:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design