En livsfarlig våg hos bvc

Först ut i morse va de dags för bvc, vägning, mätning och vaccination var det som stod på schemat. Det blev dock bara vägning och mätning då Oliver blev totalt livrädd för vågen och efter det var det kört och han grät oavbrutet. Så vaccinationen fick skjutas upp.

Han är inne i ngt stadie nu där allt nytt/obekant är lika med livsfara och skriker som en stucken gris varje gng det är ngn sorts livsfara på ingång.  Grannarna fick höra detta skrikande igår, då vi hade köpt en barnsadel till cykeln och en liten söt hjälm åt Oliver. Tänkte att detta lär han ju älska, alla barn älskar väl att cykla?! Alla utom Oliver.
Men tydligen lyste det en stor neonskylt med "danger danger" på över sadeln för den skulle han då inte sitta i. Det va fullständig lögn att lugna ner han så det nöjet får vi ge ett försök en annan gng.

Nu när han inte är fullt återställd än heller så är det knappt att det får att få han lugn igen utan det är bara bära bära och bära som gäller och det blir tungt efter ett tag.

Faster Issa va här på lunchbesök idag och efter vårat bvc besök då oliver upplevde livsfara igen så va han tyvärr inte på ett strålande humör när hon va här. Så det fick bli sängen för honom så det blev tråkigt nog inte mkt lekande för deras del den här gng.

Nu hör jag ett lite gladare rop från hans rum så vi får hoppas att lilleman vaknat på rätt sida nu.


Issa och Oliver i Turkiet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design