Den eviga hårfrågan

Oliver va feberfri idag när han vaknade, yeeiij för det! Hoppas bara det håller i sig. Vi får ta en innedag till idag så får vi se hur det ser ut sen.

Nästa vecka är det dags för ett besök hos frisören igen för min del o då är ju den ständiga frågan, vad ska jag göra? Själva "frisyren" kommer jag inte göra ngt åt den här gng för ska låta det växa ut lite. Däremot ska jag göra ngt åt hårfärgen. Är otroligt trött på den blonda tråkiga kulören jag har på mitt barr. Vill testa ngt annat. Är sugen på att göra det mörkare men frågan är hur jag kommer trivas/passa i det. Man kanske ska gå den säkra vägen o göra det lite mer guldigt bara? Samtidigt hade det varit kul att testa på en lite mörkare nyans. Eller så kanske man ska låta frisören få fria händer? Vad tycker ni?



gillar den vänstra färgen men frågan är om inte det skulle va för mörkt?!



Kommentarer
Postat av: Issa

Brukar du bli nöjd annars så tycker jag absolut att du ska testa "fria händer" :)

2012-02-16 @ 22:50:24
Postat av: Christine

Har du en bra frisör så skulle jag låta denna ha fria händer faktiskt. För då vet hon vad du passar i eller inte :)

2012-02-17 @ 09:05:23
URL: http://kirsten.blogg.se/
Postat av: Linda

Nähä, inget mörkt! Vis av egen erfarenhet så är ju våren på g o sommaren med. Det slutar alltid med att man vill tillbaka till det blonda (för det är mer vår?!) och då tar det längre tid om man e mörk. Spara det mörka till hösten!! Nu: tänk blond, solbränd och vitt vin på gästis :) det mörka håret passar liksom inte in ;) hihi!!

2012-02-17 @ 09:25:11
Postat av: Issas kompis!

Jag håller med Issa!

2012-02-17 @ 09:26:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design