Måndag

Den här helgen ha verkligen varit den bästa på länge! Inte för att den egentligen varit så speciell men jag har fått tillbringa den med dem två som står mig närmast om hjärtat! Mina två pojkar! och jag längtar redan till kommande helg då ett liknande schema väntar. Love it!

Men nu är det inte helg utan en ny vecka o en ny vardag som väntar.
Det blir vetrinärbesök, träning(om jag får barnvakt), förmodligen besök från gvd, tjejkväll på onsdag med mina fina flickor och 2-års kalas.

Tänkte även göra ett besök på ik-form för att kolla in lite mateus tallrikar. Just nu är jag inne på att ha tallrikar med spetskant i antingen grått eller sand. Känns som om jag står inför ett livsviktigt beslut o jag måste fatta ett beslut inom kort. Löjligt jag vet, men kommer inte kunna lugna ner mig förrän jag bestämt mig.
Har redan sett en hel del dukningar på it men om ni har några bilder på dukningar så tipsa gärna då jag skulle vilja se lite fler olika kombinationer.


Kommentarer
Postat av: Jonna

Men heeej goding!! Hihi Va kul du hitta mej :) Söta du ! Japp där inne bor en lite bebis ! :) 11 v kommer den förhoppningsvis :) hoppas på 9-10 =) Längtar som en toka nu :)



2012-02-06 @ 09:42:16
URL: http://blogg.mama.nu/jonnahansson/
Postat av: Jonna

ja de är så mysigt !! :) Har dock foglossnign, men jag står ut bara av lyckan och vetskapen om att min lilla bebis mår bra ! :)



Hur går de med lille Oliver då?

2012-02-06 @ 10:21:06
URL: http://blogg.mama.nu/jonnahansson/
Postat av: Issa

Jag har spetstallriken i sand som mattallrik, sedan har jag släta assietter i grått som frukosttallrik eller vad man kallar det. Har jag skålar och uppläggningsfat med spets i grått men även vissa grejer i en acentfärg, och där har jag valt plommon.

2012-02-06 @ 12:46:35
Postat av: Jonna

hade du de med?



aaah jag kan tänka mej de är helt fantastiskt ! längtar ihjäl mej :)

2012-02-06 @ 15:01:19
URL: http://blogg.mama.nu/jonnahansson/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design