Effektiv är mitt andra namn, förutom på måndagar

Innan jag blev mammaledig var tisdagen den dagen i veckan som jag tyckte likaväl kunde kvitta. Men nu känner jag så för måndagar. Jag får inte ett endaste dugg gjort på måndagar. Är som om baken slagit fullständig rot i soffan. Orkar o vill inte göra ngt alls.
Igår slog jag in två julklappar, va i apladalen en runda och tränade på kvällen. Å för att vara måndag så va det ganska mkt för min del.

Träningen va riktigt rolig igår! Hade en instruktör som jag hade när jag trände på nc och hon är verkligen kanon. Vilken skillnad det kan vara på instruktörer o instruktörer! Jag tycker att ett pass blir så mkt roligare om man verkligen får kämpa järnet och jag tycker inte att man ska orka allt för då är det ett bra pass! Hoppas på lagom träningvärk idag=)!
Sträckte dock nacken/halsen under passet så idag blir det till att knapra lite ipren.

Nähä nu blir det till att vara lite effektiv o ta tag i allt som jag borde gjort igår!


Kommentarer
Postat av: im(indira)

hur har du lyckats med dina sista kilon som du hade??? jag har 2 kg kvar sen e jag nöjd...:) dock så måste jag få lite fastare mage osv...man har ändå haft en liten i magen ett tag hehehe:)

2011-10-25 @ 11:32:11
Postat av: Linda

Hej Im=)

ja ha 3 kg kvar och även fast jag inte lagt manken till direkt så ha jag minskat med 7 cm runt magen. Men som du säger man måste få lite fastare mage=). ävne om det bara är några kg kvar så är det mkt kläder som inte passar än. Men tänker inte ge upp i första taget=)

2011-10-25 @ 17:05:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design