Back in Sweden

Hejsan hoppsan!
Då va man tillbaka i sverige igen efter en resa till turkiet. Vi åkte förra torsdagen och kom hem igår. Så nu vet vi hur det är att resa med småbarn, det e helt klart en upplevelse i sig=).
Lade upp ett antal tidsinställda blogginlägg så ni hade lite att läsa medans jag va borta=).
Det va riktigt skönt att komma bort till värmen lite och bara få vara. Tyvärr blev det ett par tyvärr på resan oxå.

Tyvärr 1:
Vi blev sjuka alla tre. Först Oliver och Alex och tillslut blev det min tur att få en rejäl förkylning och feber. Och som alla vet är det inte kul att vara sjuk och vara på bortaplan och speciellt inte när man är utomlands och vill njuta av sol o värme.
Tyvärr 2. De hade bytt vatten i poolen ganska nyligen så den va svinkall(enligt mig). Så oliver kunde inte bada i den och det va alldeles för kallt för min del att hoppa i.  Och eftersom jag inte badar i havet pga de höga vågorna där så blev det faktiskt inte ett endaste litet dopp för min del. Kalla mig badkruka men så är det!


Har även fått se en helt ny sida av oliver. En pojke som vanligtvis alltid är glad och lätt att ha att göra med förvandlades till en liten gnällspik. Han gillade inte riktigt värmen vilket gjorde han gnällig och tom riktigt förbannad vissa gng. Blir ju betydligt lättare när han blir äldre och tex kan gå själv. Sedan att han inte va fullt frisk gjorde ju inte saken bättre.
Turkarna va helt besatta av Oliver. De skulle fram och ta på honom hela tiden, gosa med honom, bära å pussa på honom, gav han tummen upp och sa suuper suuper osv osv. Ja de blev helt till sig,tom en hel buss stannade framför oss och busschauffören pekade på Oliver och hela bussen vände sig om för att kolla och le och ååhha sig mot våran lilla guldklimp och när han sedan slängde iväg ett att sina berömda leenden så blev det ännu högre ååhh.


Det är verkligen annorlunda att åka utomlands med småbarn. Det blir ju inte till att ligga o lapa sol hela dagarna och göra lite som man själv vill utan med småbarn så får man följa deras rutiner och vilja. Men vi ha nog lyckats ligga i solen o njuta iaf 1 timme om dagen. Annars har det blivit en hel del promenader, marknader o shopping.


Flygresan dit va ett rent h*lvete kan ja väl faktiskt säga. Vi flög på natten och tänkte att d e ju kanon då kan ju oliver sova. Så fel vi hade! Han somnade inte och skrek nästan hela vägen förutom i 25 min då vi skulle landa. Han va så övertrött stackarn. Hemresan däremot gick som en dans, då han va utvilad och i sitt vanliga esse!

Som sagt det va riktigt skönt att komma bort trots lite otur men som man säger borta bra men hemma bäst!


Här kommer en liten bildbomb på några av alla bilder som togs.



en tidig morgon på en lekplats


stenen i havet skulle det smakas på - som allt annat


fick en hoppgunga att ha i turkiet av farfar i form av en anka


tänk att få äta frukost med denna utsikt varje morgon


man kan inte stirra sig mätt på utsikten från deras lgh




som de flesta andra bebisar så älskar oliver att bada


han levde praktiskt taget i bara blöjan, kläder va överflödigt!




gå ska det göras hela tiden


vi åkte första klass på vägen hem mellan antalya och istanbul och det gillade vi allihop

Lägger upp fler bilder en annan gng=)


Kommentarer
Postat av: Malin

Vad trevligt ni verkar haft och fikna bilder du lagt upp :) Skönt att komma ifrån trista och gråa sverige lite, det behöver man!

Visst är det en upplevelse att resa med barn, och när de blir ännu större och springer så har man ännu mindre tid i solen ;) hehe



Och herregud som din arm ser ut Linda!! Har inte direkt sett det så bra innan. Helt chockad är jag! Vad har de sagt om den?

2011-10-11 @ 16:41:08
URL: http://moojliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design