Today is the day - när jag ska bli med lugg! Big big day!

Hela dagarna går jag runt o är hur trött som helst. Påsarna under ögonen hänger ända ner till knäna och jag får överdosera kaffe för att ens kunna försöka att hålla mig vaken. (Och för mkt kaffe gör att jag blir helt snurrig!) Jag längtar tills sängen nästan hela tiden, men när det väl är dags att sova o jag ha lagt mig i sängen så är det ngt som händer. Jag blir hur pigg som helst o jag kan inte sova! Varför i helskotta är det så?

Idag är det en fullspäckad dag hos oss. Det ska promeneras med hundar o mammor, stan ska få sig ett besök av systrar o barn och ikväll ska simhallen få sig ett besök o därefter ska granen pyntas! Jag ska även bli med lugg idag!
Jag behöver en frisör som säger till mig att så ska du ha, det skulle du passa i. För jag vet nämligen inte själv! Får se vad frisören tycker å hur det slutar, jag räknar med att det kan sluta i tårar(givetvis när jag kommer hem) o att jag kammar luggen åt sidan så den inte syns, såå mogen är jag!

Trevlig fredag!


Kommentarer
Postat av: issa

Jag har också varit hos frissan och, även om jag haft lugg länge (sned visserligen), så har jag blivit ännu mer med lugg idag.

2011-11-25 @ 13:42:30
Postat av: Susann

Hej! Stjärnorna heter Ichiban och kommer som sagt från Rydéns.Hoppas du hittar någon i närheten!

Mvh

Susann

2011-11-25 @ 22:21:52
URL: http://liladrommar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design