3 kg kvar

Någon som vet hur länge en sträckning håller i sig? Förra måndagen på träningen sträckte jag halsen/nacken o det gör fortf ont. Det är lite tröttsamt att ha ont o att knapra ipren oxå för de delen!

Förutom sträckningen går träningen helt ok. Dock tycker jag inte att de pass jag går på är sådär väldans roliga tyvärr. Klart jag tycker det är roligt att träna men jag känner ändå inget extra för passen. Nu ha ja ju inte provat alla pass men jag saknar tex ett aerobics pass, hoppas innerligt det kommer till våren!

Sen kan man inte alltid träna så mkt som man egentligen skulle vilja när man har barn. Men brukar åtminstone komma iväg på två pass i veckan och sedan blir det ett par pw i veckan oxå.  Men på sistonde trots träningen så känner jag att jag kanske inte gjort så mkt som jag borde gjort för att gå ner i vikt. Jag kan helt enkelt göra betydligt mer!

Av de 25,5 kg jag gick upp under graviditeten så har jag nu 3 kg kvar och sedan jag började träna har jag minskat 6,5 cm runt magen. Jag mäter och väger mig varje torsdag o det är himla kul att se resultat! Som sagt 3 kg kvar och egentligen är det ingen konst att droppa dem på ett par veckor genom att banta gärnet men det är inte så jag vill gå ner i vikt. För tror inte på att det håller i längden, nej här går vi ner sakta men säkert för ett förhoppningsvis hållbart resultat. Fast det förstås ibland tycker jag väl att det går lite för sakta....

Kommentarer
Postat av: Stefan Nilsson

Kul att det går framåt :)

2011-11-02 @ 22:59:51
URL: http://biggest-loser.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design