humlorna är ute efter mig

som jag har längtat efter denna långhelg och nu är den snart här. Verkar som det ska bli väder oxå, bra väder. hoppas på det. Många dagar ledigt nu men frågan är ändå hur man ska hinna med allt man vill göra. Vill ju göra
så mkt som möjligt och träffa så många som möjligt. Men vilket fall som helst så ska det bli riktigt underbart!!!

Det är ngt med våra fönster hemma. Sen jag blev mammaledig vet jag inte hur många fåglar som flugit in i dem. Jag blir ju livrädd varje gng jag hör ett "bonk" i fönstret. för fem min sen va det en riktigt stor fågel som flög in i fönsret precis där vi sitter och både jag och oliver hoppade högt. Blev en stor fläck efter fågeln men han flög iväg lika snabbt så tror inte han skadade sig iaf.

Sedan undrar jag vad humlorna vill egentligen. För det första är det ovanligt mkt flygfän i år tycker jag men sedan är det ngt de vill. För flera st anabola humlor har åkt in i fönstret flera gng. Och efter att den åkt in i det en gng backar den lixom och tar sats för att sedan åka in i igen och så gör dem flera gng på raken. de har fått storhetsvansinne om de tror att de kan spräcka en fönsterruta. Men de vill ju med all säkerhet ta sig in till vilket pris som helst verkar det som, bryr sig inte om några hjärnceller här inte. Känns som de är ute efter mig här inne efter att ja knockat de med tidningar ett flertal gng. Usch va ja ogillar dessa flygfän!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design