sängen är halvbäddad..

...och musikmobilen (tummen) är uppsatt.
Är dock inte så nöjd med mobilen, passar inte till tapeten och den ser inte sådär jätte rolig ut
men den får vi ha åtminstone så länge.



Kommentarer
Postat av: K

åhhhh sååå spännande Linda!! Tänk nu är det snart inte lång tid kvar! Blev jättefint där kommer prinsen lr prinsessan sussa sött.



ta hand om dig!



massa kramar K

2011-03-30 @ 11:33:36
Postat av: Lina

åh vad jag känner igen mig i dina två senaste inlägg, ang vikten och ångesten. Jag fick skit mycket ångest förra graviditeten när min vikt sprudlade iväg, och ja försökte lägga om mina kostvanor och äta nyttigt, men sen tappade jag alla kilon jätte fort men likförbannat har jag under den här graviditeten nojat över vikten förstår verkligen inte varför. Så fort man äter godis eller dylikt så kommer den krypande ångesten sen får jag emellanåt ångest för att jag inte ska ha lika mycket mjölk som förra gången pga att jag gått upp så mycket mindre denna gång. Att man aldrig kan känna sig nöjd :/ Har dock lovat mig själv att så fort bebis tittar ut ska jag äta allt det där goa jag vill för dels vill jag ha mycket mjölk som förra gången och sen så hoppas jag att jag tappar kilorna lika lätt som förra gången.



Vill bara säga att du inte är ensam som har ångest och att vikten under graviditeten visst kan skapa ångest, herre gud man är så himlans otroligt känslig under graviditeten så varför skulle inte en sådan sak kunna bli jobbig. Massa kramar!

2011-03-30 @ 12:40:23
URL: http://fearsofjune.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design