Fanns det en ogilla knapp på vmo sjukhus hade jag tryckt på den

Värnamo sjukhus står mig upp i halsen!
Tycker det jobbar alldeles för mkt nötter där uppe som inte har en aning vad de håller på med. Och när man ifrågasätter deras sk misstag så får man inga riktiga svar utan bara en massa: jag förstår eller mm. antar att de vågar väl inte ge ngt konkret svar eftersom de är rädda för att de ska förvärra situationen.
 Sedan måste jag säga att det är rent ut sagt förj*vligt att jag ska behöva betala för att de ska rätta till de felen de gjort! Men de kunde erbjuda mig ett frikort efter jag betalat 900 kr. Generöst av dem. Jag tycker det är 900 kr för mkt för ja ska inte behöva betala dem för att de ska ställa sina sk misstag till rätta.
Nej deras sätt att sköta saker och ting är ganska dåligt sedan kan ja ju säga att folk borde akta sig för att genomgå vissa behandlingar där uppe för de påstår nämligen att om man har mkt i huvudet så kan saker och ting faktiskt gå fel. Jäkla tur att inte livet hängde på spel där uppe för vem vet om man överlevt då.


Nä nu ska ja fundera ut ngt som jag kan göra för att njuta av det här fina vädret. Jag är öppen för förslag=)



ETT av deras sk misstag
tydligen ser min arm ut som den gör pga bm hade mkt i huvudet


Kommentarer
Postat av: Amanda

Alltså, det där är ju helt sjukt! Har du anmält det? Gå till Värnamo nyheter eller vad som, jag fattar inte hur länge de ska få hålla på att begå "misstag". Visst finns det säkert massor med bra folk där uppe också, det är synd bara att några få nötter förstör ryktet för hela Värnamo sjukhus. Hoppas det blir bättre snart!

2011-06-16 @ 14:14:51
URL: http://mandy.blogg.se/
Postat av: E

Fy tusan vad trist. Man blir så ledsen när saker och ting inte blir som man tänkt sig. Ett litet tips, har du olycks/sjukdoms/liv-försäkring så ta kontakt med försäkringsbolaget så kommer du få ut ersättning för det! Ett litet vanprydande ärr på benet gav 13000:-, så ditt lär ju inte bli sämre. Vet att pengar inte är någon tröst på så vis, men som sagt har man en försäkring så kan det ju iaf vara lite plåster på såren! Kram på dig

2011-06-16 @ 14:32:32
Postat av: Karro

håller med Amanda faktiskt, någon borde du nog gå till så att dom får stå till svars för vad som hänt, visst, misstag kan ju hända,och händer, men så som du blev behandlad på bb + blåmärket ect, är ju mer än ett litet misstag, ge dig inte, stå på dig!

2011-06-17 @ 22:47:24
URL: http://karrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design