Härligt...

Gjorde mitt prov i bokföring 2 igår och det gick mkt bättre än förväntat. 61 av 70 poäng vilket innebär ett VG. Så nu är jag klar med pluggandet för ett tag framöver vilket känns otroligt skönt. Den sista kursen har varit mer som ett stressmoment än det ha varit roligt så det känns otroligt skönt att den tyngden från axlarna har lättat. Nu kan man släppa det och fokusera på annat istället=)!

 

Idag kommer tjejen som ska ta över min roll här på jobbet, hon ska gå jämte i några dagar till och från. Har fortfarande inte riktigt förstått att jag ska vara mammaledig. Jag ska bli mamma! Helt sjukt vuxet låter det ;).

 

Ska sätta igång och förebereda lite nu, önskar er en bra onsdag, det kommer jag ha för tro det eller ej jag är nu ca 16 kg lättare, även fast det kanske inte syns så känns det =)!


Kommentarer
Postat av: Josefine

Gratulerar till VGt! :) Kul! Visst är det otroligt att man ska gå på mammaledighet snart och lämna över allt jobb man annars värnar om till någon annan. Jag har redan haft min ersättare sen mitten av januari så jag känner mig så trygg!! Hon är grym :) super rar så jag har som en extra kollega till det att jag går. Kraam

2011-02-16 @ 12:00:32
URL: http://minbebis.com/blogg/rosvagen/
Postat av: Josefine

Jo tack det är bra! Det är förmodligen som med alla som är i samma vecka som mig, man är juh lite otymplig och trött. Det värsta tycker jag är när det känns som om magen ska sprängas! Känner du igen känslan? :) Kraam

2011-02-16 @ 14:50:29
URL: http://minbebis.com/blogg/rosvagen/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design