Harrys i ett nötskal

Igår efter julfirandet hos pappa blev det förfest hos johanna o emil innan harrys. Ha nog aldrig sett så mkt folk innan i deras lgh o som vanligt är det alltid roligast på förfesten. Och igår var verkligen inget undantag.
Ibland undrar jag hur Harrys i värnamo tänker?! Igår var det två köer in, en för förköp o en utan och det är ju vanligtvis bra. Men nej nej inte här inte. Vi stod i kön i 45 min o jag köper att det är kö o att det tar tid men inte att de släpper in folk från den kön som inte har biljett före de som har biljett. Ren idioti!

Inne var det knökat med folk, så klart, men tyvärr inte många man kände. (Juldagen är ju ändå då man hoppas på att träffa folk som man inte träffar i vanliga fall.) Tydligen kunde inte ens alla hänga in sin jacka för det fanns inte tillräckligt med plats. Alla måste väl ha möjlighet att hänga in sin jacka, eller?! Och finns det inte tillräckligt
med galgar så kanske man släppt in alldeles för mkt folk!?
Även om det va kul att dansa loss lite så var det nog sista gng jag va ute på juldagen. Känns som man kommit ifrån det där lite o vill jag dansa loss kan jag välja en annan kväll när det inte är så mkt folk.

Trots allt så hade jag en kul kväll ändå =)



systrar



förfest på johannas toalett med mina fina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design