uppe med tuppen

För att tvätta! När ja väl ramlat ur sängen och snubblat ner till källaren så va det självklart inte städat. Bättre början på en dag ha ja haft kan jag säga.

Idag är det mkt på schemat först tvätt och städ, sen the city med syster, sen huset för att greja lite. Till sist ikväll blir det till att fira fröken andersson och tyvärr måste ja väl säga så ska vi avsluta med harrys.Inte speciellt sugen på det stället alls. Men det blir ju va man gör det till, ska iaf bli kul att få fira lina och det ska vi göra med pompa å ståt!

Till anonym: att de gamla vakterna inte fakturerar kan väl inte vara det enda skälet?! Jag vet inte men tycker harrys borde lyssna på sina kunder lite och se till att vakterna där nu skippar storstadsattityden och tar fram ett leende istället så kanske folket tycker det är lite roligare att komma dit. Kom ihåg vakterna ger uteställets första intryck till kunderna. De borde ta efter tex M-M Security de vet iaf hur folk ska tas.


grattis på födelsedagen gumman!Kommentarer
Postat av: anne

godmorgon :)

2010-01-05 @ 08:52:36
URL: http://annebertelsen.blogg.se/
Postat av: ellie..

åå hoppas ni får kul ikväll..hälsa lina så mycket!!!

jag hoppas någon spyr på vakterna..så får dom känna hur vi känner varje gång vi ser dom.. VI MÅR ILLA...bläää!! tillbaka med dom gamla som inte spänner musklerna för att dom har en "vakt" bricka på bröstet....

2010-01-05 @ 09:12:08
Postat av: Anonym

Att de inte fakturerar är inte enda anledningen.. Men när de från Falkenberg sålde harrys till nuvarande ägare så fakturerade inte de "gamla vakterna" de va inte ens en vaktförening, utan de skulle betalas ut till varje enskild vakt.. Mycket krångligare än att fakturera ETT vaktbolag. Då skrev de ett avtal med VOS (de vakterna som de har nu) Jag tycker också de gamla vakterna är trevligare!! Men framför de till Harrys ist så kanske de byter :)

2010-01-07 @ 14:34:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design