tumme upp/tumme ner




Milo

Nej tänker inte lägga ner mitt prat och tjat om Milo. Fick gosa med han för första gng i lördags och hade jag inte varit så jädrans hungrig hade jag stannat där i evigheter!

 

Ljusare tider

Äntligen börjar det märkas lite ute att vi går emot ljusare tider. Trots att snön vägrar att försvinna så märks det iaf att vi går mot en bättre, roligare och ljusare tid. Jag längtar ngt fruktansvärt tills våren intar  Sverige och man slipper att pälsa på sig så man ser ut som en vandrande Michelin gubbe.

 

 

 

Melodifestivalen 2010

Än så länge håller den inte direkt några högre mått. Hallå vad ä det för låtar som är med i år? Nu har ja ingen större koll på vad alla bidrag heter men det är ett flertal som borde ha åkt ut diirekt. Om det ska fortsätta hålla sån här låg standard kanske det är bättre att bara ha en kväll med bidrag som håller måttet istället för ett flertal kvällar med en massa skit! Men jag antar att man gör allt för att tjäna pengar.

 

Den envisa vintern

Håller tummarna hårt för att snön ska försvinna innan midsommar iaf. För just nu verkar det tyvärr inte har några planer på att försvinna. Men för att hjälpa moder natur lite på traven så röstar jag på att alla tar ut sin hårtork den 1:a mars och smälter bort så mkt som det går för då ska våren inta Sverige tycker jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design