Könsbestämning

Det blev lite ändrade planer för oss igår.=)
Vi ha nu gjort ett ultraljud för att kolla könet på den lilla bebisen som ligger i magen.
Det gick inte att säga helt hundra, vilket det aldrig gör, det va lite svårt att se för bebis verkade vara lite blyg. Men förmodligen blir det nog ingen hockeyspelare utan till 80% så är det en liten flicka som bor i min mage ♥♥♥
Men som sagt ingen är ju säkert så vi ska inte ta och måla bebisrummet helt rosa ifall att=). Sedan får vi väl ha ett pojknamn som back up. För flicknamnet är som sagt redan klart=)!

Ska bli så roligt att få göra i ordning bebisrummet. Förmodligen ska det tapetseras i mellandagarna sedan ska det börja köpas grejer till den lilla kan jag lova!!!!






Kommentarer
Postat av: Malin

Nej, man glömmer det nog aldrig! Ett mycket speciellt ögonblick! Haha, men plusset kan juh försvinna efter ett tag, tänk vad snopen du hade blivit då, HAHA! Total lycka är vad det är!!



Aokey, lite tråkigt de inte kan säga en högre procent än 80. Ja menar, de där 20 procenten är juh ganska mycket ändå :S Men men, det är säkert en lite tös tror jag! Grejen är juh den, att de ser vad som finns där, men de får ändå inte säga till 100% vilket kön det är, för skulle de nu ha fel så kan de bli stämda juh. Hur mkt fick ni betala för ul?



Vi gjorde juh aldrig nån könsbestämning, utan Cornelia låg i säte ändå fram till vecka 38 så det var juh ett vanligt lägesul som vi var på i vecka 37. Men vi frågade och då sa de att det var en flicka :)

2010-12-12 @ 21:26:45
URL: http://moojliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design