Jag älskar...

…casper! Jag älskar casper jätte mkt. Åh vad jag älskar casper! Va precis vad jag sa till mig själv när han satt och lipade vid dörren kl halv fem i morse! Fick tydligen inte sova mer då. Är inte jätte trött nu men det kommer väl antar jag. det roliga är att så fårt man går upp till honom så går han och lägger sig, lite väl fräckt tycker jag!

 

Igår var det tvättdag och så va jag ute och sprang igen. Hatar att springa! Får ont i hela kroppen, magen, armarna, halsen, huvudet och tungan(?)!  Jag vet, låter kanske lite konstigt men antagligen ser jag väl ut som en bulldog när jag springer förmodligen med tungan hängandes utanför! Men det är ett måste nu har  nämligen fått en kula eller ska jag kanske säga fotboll som mage som definitivt inte är välkommen och den ska bort fortare än kvickt! Så det är bara att bita ihop och kuta vidare.

 

Måste tillägga att Alexander lagade super god mat igår, bandspagetti och ngn kyckling med spenat. Har bestämt att jag ska få det på min födelsedagsvecka. (japp, mig firar man en vecka varje år, jag är speciell;) Han är så duktig min lilla favorit, min alldeles egna lilla kock!

 

 

När jag ser en joggare som ler ska jag fundera på det


man kan väl inget annat än att älska det lilla livet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design