tumme upp/tumme ner

 

Kärnor

Sitter och njuter av en super god clementin och vad händer?! Jag biter i något hårt och håller på att sätta i halsen. Märker sedan att hela jäkla clementinen är full av kärnor vilket borde vara totalt förbjudet, kärnor i frukt e super snusk!

 

 

Nej till sprutan

Jag vet att det är upp till var och en att bestämma om de vill ta sprutan eller ej men jag anser ändå att det är lite egoistiskt att inte ta den. Tycker inte det finns ngn anledning att inte göra det förutom om man inte får eller kan ta den pga allergi. Sluta vara så fega/egoistiska och ta den istället. Och ni som har bestämt er att inte ta den för att din kompis eller liknande sagt att de inte ska göra det säger jag bara: väx upp, ta till er info och skaffa er en egen åsikt!

 

Försäkringskassan

Tydligen så behöver man inte vara så kompetent för att jobba där. 4 olika personer har gett fel info till min syster i ca 6 mån medan den 5 nu då ber om ursäkt för de andra 4 har fel.

Cam: vad är det för folk som sitter där egentligen, kan de ingenting eller? Kan vem som helst få jobb här, jag också? För jag kan också sitta och gissa.

5 personen: jag ber om ursäkt, men de ska få en tillsägelse.

 Bra där, genom en tillsägelse så kan allt nog ordna sig.  Tänk om det skulle fungera så överallt. Ngn gör fel och ngn annan ber om ursäkt för dens vägar och så är allt bra. Vilka inkompetenta luffare.

 

Tvlicens

Vill ha en riktigt bra anledning till varför man måste betala Tv licens? Man betalar 516 kr i kvartalet för något man aldrig tittar på. Tycker det är helt sjukt och man borde få välja om man vill ha de kanalerna.

Som sagt en vettig anledning är jag ute efter!

 


 

Julkänslan

Har infunnit sig hos mig nu och det är härligt. Jag går runt och sjunger på julsånger för fulla muggar. Visserligen har jag gjort det sen sept men nu är det på riktigt. Adventsljusstakarna börjar komma upp och julklapparna köps. Ljus i varje hus är mys på hög nivå.

 

Fujidirekt.se

Vilken kanon sida! Framkallade 205 kort i lördags och fick hem korten redan i tisdags. Snabb leverans för en billig peng, det kan inte bli bättre!

 


Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag håller med dig om det där med tv licensen. Vi har inte ens SVT (kan verkligen inte förstå varför vi inte får in kanalerna) utan bara komersiella kanaler så varför betala för något vi inte ens får något utav...

2009-12-01 @ 22:59:22
URL: http://jennza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design