Ingen bra dag

Vaknade med huvudvärk, halsont, magvärk och att jag frös riktigt ordentligt. Ha proppat i mig lite värk tabletter nu och ska se om det hjälper. Har inga som helst planer på att bli sjuk nu så det kan kroppen bara glömma! Hur är det med er?

  

Igår när jag hade varit ute med Casper så vet ni vem som stod och väntade på mig, jo kvarterspolisen, vilket i försäg börjar bli en vana nu, men denna gången tackade han mig!!! Kors i taket. Han tackade mig för att jag är en sådan snäll och bra människa, that´s why! Kanske inte riktigt var så han sa men jag tar det som det, för det enda jag hörde var tack sen hamnade jag nämligen i chock!


Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Hoppas ju på att ja å cam kan se på björn gustafsson filmen om nu hon itne såg den igår. Annars gäller det nog mest att ta sig igenom denna dagen för det känns som den kan bli rätt jobbig.

Förresten vilket jäkla skit väder det är ute! Det första jag ska införa när jag blir kung är en ny lag. Förbjudet att gå utanför dörren när det är skitväder!

  

  

Ha en bra dag!

 

Åsikter är som spikar lätta att slå i men svårare att dra ut


Kommentarer
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Ja, man borde bli arbetsbefriad när det är sån här väder för tusan :P jodå allt är bra annars, men man är ju extra seg. Själv då vännen?

2009-01-20 @ 07:51:42
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Ja men det är nästan så, det är nästan så man inbillar sig att man är sjuk så man kan ligga kvar hemma i varma sängen.

2009-01-20 @ 08:00:52
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: marlene persson

oj då tacar han, va det för nyckeln eller ? du får inte bli sju, jag är kall som en istapp just nu efter min snöiga cykeltur utan termosar =(

2009-01-20 @ 08:29:24
URL: http://amazingm.blogg.se/
Postat av: Mindy

Godmorogn snäckan.Har nästan vaknat så jag har inte hunnit känna efter om jag har en bra dag än..:) Hoppas att det blir en skön dag för mig & dig :) kram

2009-01-20 @ 09:09:58
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: marlene persson

det va inte dåligt att han mindes det då ;)

2009-01-20 @ 10:12:51
URL: http://amazingm.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hehe, jag röstar LÄTT på att du ska bli kung :-)



Shit va nyfiken jag är på vem det är som är kvarterspolis! :-) Jag och Wille har aldrig träffat på honom som tur är.



Nu i veckan blir det lite curling, spelade en sväng igår och ska förmodligen upp idag också. Träna/leka lite inför div 1 som är i Gbg på fredag (håller på hela helgen). Sen vet jag inte, kanske vmo nån dag också.



Själv då? Några roliga planer förutom Björn G filmen? Du måste förresten lämna ett omdöme sen, jag är grymt sugen på att se den.

2009-01-20 @ 12:54:59
Postat av: Jonna

men gummsan! Kya påre!

Tack :)

2009-01-20 @ 15:48:30
URL: http://jth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design