tumme upp/tumme ner

 



Paradise hotell

Så jäkla mycket intriger, skit snack, dramatik och falsk spel. Samtidigt så kan man själv sitta i soffan tycka vad man vill, skrika vad man vill åt personerna och välja ”team” utan att bli inblandad i all drama drama. Ren underhållning=)!

 

Julens fester

Från och med nu börjar alla julens fester äga rum. Morgondagens fest äger rum hos Marlene. Nästa vecka går min sista fest i lägenheten av stapeln och hemvändarkvällen. Juldagen bär det förmodligen av till Johanna och sedan Harrys. Nyårsafton hade jag tänkt skippa i år igen(riktigt skönt att göra det förra året) men sedan kom en inbjudan från Emilia som man inte kunde tacka nej till. Sist men inte minst är ju trettondagsafton en bra fest dag också men där är det inget bokat än och få se om det blir det. Det bästa med julens fester är att alla kommer hem och man få träffa dem man inte träffar i vanliga fall.

 

 

 

Mer utgifter

Älskar att shoppa, det är min stora hobby och ngt som jag är väldigt bra på. Med alla fester kommer ännu mer shopping (me love)men också mera utgifter eftersom det behövs nya paltor på samtliga fester. Startade igår genom att beställa en ny klänning från Nelly. Fortsättning följer…

 

 

Snåljåpar

Äcklar mig ngt så fruktansvärt. Finns inte mycket som är värre i en personlighet än om personen är snål. Kan nämna ett flertal som är så snåla att de skulle gråta när de skiter. Usch för er.

 

Marabou vinter

Smakat på den? Om inte gör det inte heller, den smakar ngt så fruktansvärt. En ihop blandning av alla julens kryddor och sedan choklad, vilket inte är en bra blandning. Kan tänka mig att denna skulle kunna bli ett bra kräkmedel på marknaden dock.

 


Kommentarer
Postat av: FOTOGRABBEN

Håller med dig, marabou vinter är äcklig.

Sv; Tack! Jag har varit i skolan..

Hur mår du idag? ;p

2009-12-11 @ 14:49:49
URL: http://fotograbben.blogg.se/
Postat av: Fanny

Jag brukar sitta och nästan små skratta åt Paradise hotell, ibland är det som bara för konstigt så ajg nästan börjar skratta! xD

2009-12-11 @ 16:07:10
URL: http://fannyochlovas.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tack söta :) Jag håller med på tummen ner på marabou vinter den smakade jäkligt lustigt. För mycket av någon krydda..Hahaha kräkmedel på marknaden ;)? Det är starka ord som haglar, haha ;)

2009-12-11 @ 16:12:59
URL: http://jennza.blogg.se/
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN - 2 tävlingar pågår!

sv; Kul att du ville vara med! :D

Du har en lott! :)

2009-12-11 @ 18:43:41
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design