plus/minus

PLUS

Det fina vädret

Finns det ngt härligare än tiden nu och den vi har framför oss? Vädret kan inte bli härligare än såhär och det bästa har vi fortfarande framför oss. Älskar sol och värme!

 


Roliga artiklar

Ta tex den här artikeln. Dennes förslag var att stänga systemet i Gislaved och närliggande orter i 2 veckor innan gisledagarna för att förhindra störande fyllerister. Det är komiskt! Undra om bolagen i de olika orterna går med på detta för jag menar de förlorar ju inget alls på att ha stängt i 2 veckor. Kul förslag dock.


Vårkänslor

Behöver väl knappast förtydliga mig där va?! Så sött med alla som går och håller varandra i handen, myser i parken osv. Underbart! Och skulle jag säga ngt annat så handlar det bara om att jag är sjukt avundsjuk, inget annat! Mer kärlek åt världen tack!


"Blogg krig"

De fördriver min vardagstid att läsa om alla dessa blogg krig överallt. Jag hatar x. fem min senare: jag älskar x lite senare jag hatar x. X härmar mig. Jag har mer läsare än x. Osv osv det är lite små roligt och följa alla dessa små liv och det är så skönt att läsa att ni inte har större problem än folk som härmar er, har mer/mindre läsare osv. Tack ni roar iaf mig!


MINUS

Mina i-landsproblem

Pga dem kunde jag inte sova häromnatten utan låg vaken och tänkte och tänkte på alla dessa grejer. Och det va många saker som snurrade i huvudet kan jag lova. Måste ja raka av caspers päls? Hur ska jag ha håret på maskeraden? Hur ska jag komma till halmstad, tåg el bil? Måste ta tag i min garderob, men när? Måste ha en ugn snart, ja döör utan ugn! Hur ska jag göra med mapparna på jobbet? Osv osv... ja riktiga i-landproblem!


"följ mig på bloglovin"

Folk som skriver kommentarer som : följ min blogg på bloglovin eller ska vi följa varandras bloggar på bloglovin? För det första så följer jag inte ngn på bloglovin för att tycker jag din blogg är intressant så kommer jag ihåg den och tittar in där med jämna mellanrum och för det andra sen när handlar det om att ha så många prenumeranter som möjligt? Sj bloggar jag för att jag vill skriva av mig och för att jag tycker det är kul!



Mer plus en minus idag beror nog på att jag känner mig väldigt positiv. Ibland är livet bra underbart!

Puss på ögat

(tyckte inte ens att jag behövde skriva att speidis bröllop hamnar på min minus lista, usch vet inte vem som är värst hon för att hon gifter sig med han eller han för att han har psykiska problem)


Kommentarer
Postat av: Peter

Lite rolig lista :-) Har ju fortfarande inte tagit tag i den du har gjort men ska se om jag hinner och orkar snart :-)



Menar du om hon kommit en bit med körkortet? Jag vet faktiskt inte.. Hon pratar inte så mycket om det och jag vill inte "tjata" heller. Det är upp till henne när och om hon vill flytta upp ;-)



Det var väl halvt som halvt. Ut med p-staven och sen får vi se och pang på så gick det direkt :-)



Okej, det och blyghet alltså. Är inte lätt att dejta dig då ;-) Men du verkar ju va en kanon tjej, söt och jätte trevlig (iallafall via bloggen, har ju inte pratat så mycket mer med dig) :-)

2009-04-30 @ 15:52:08
URL: http://peternordin.blogg.se/
Postat av: Mindy

Godmorgon söta du,..Hoppas att du får en skön fredag..Gårdagen blev en mysig hemma kväll.kram

2009-05-01 @ 09:43:05
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Sofia

Rolig "lista" :D

Du tycker mkt som jag x) haha!

2009-05-01 @ 15:12:50
URL: http://chicflia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design