Tankar och massa babbel

Tror ni på tecken? Jag har fått en hel del tecken på sistone som pekar åt ett håll. Men frågan är om det bara är tillfälligheter eller om det är meningen att jag ska följa dem.


Står i valet och kvalet vad gäller helgen, finns 3 saker som jag vill göra eller 4 tom. Varför kan inte helgen vara en dag längre? Då hade jag kunnat göra allt det där och göra alla nöjda och glada. Tyvärr går det ju inte heller att vara på två ställen samtidigt så vet inte hur jag ska lyckas göra alla nöjda och glada.


Är avundsjuk på Marlene just nu som sitter på bussen till Stockholm. Vill också dit. Måste åka dit ngn helg nu under hösten, MÅSTE!


Vill spola tillbaks till lördagen, det var så mysigt att bara sitta och prata hela kvällen. Tjejer det måste vi göra om snart!


Frågade en för några dagar sen om hon var lycklig. Och fick svaret att jag har inte varit riktigt lycklig på länge. Hon kände precis som jag. Det var ett tag sen jag hade den känslan, lycka, men vet precis vilken dag det var och hur allt kändes. Fanns inget som kunde förstöra och allt var bara helt underbart. En dag jag kommer att minnas helt enkelt!


Har ännu ett bevis på att det spökar i min lgh. En tavla som står lutande mot en vägg i mitt sovrum, vilket är väldigt dåligt att jag inte hängt upp den ännu eftersom jag snart bott där ett år men men, den trillade helt plötsligt framåt häromkvällen när jag skulle sova. Ok om den gled neråt men det trillade framåt den borde inte kunna göra det eftersom den lutar så mkt. Förstår ni? Fattar inte varför jag alltid väljer lgh det spökar i!


Kommentarer
Postat av: Jennie & Exxa Spexxa

Jag tror absolut på tecken! :)

2008-09-26 @ 10:28:36
URL: http://exxa.blogg.se/
Postat av: JENNA

usch, låter läskigt det där med tavlan.. :/

2008-09-26 @ 11:37:12
URL: http://gucciime.blogg.se/
Postat av: Josse

ja, det va jättekul att träffas igen...klart vi gör om det snart=)

2008-09-26 @ 19:15:05
Postat av: evelina

det sååå spökar!!

2008-09-27 @ 16:15:23
URL: http://believ.blogg.se/
Postat av: Alina

Godagens! Kikar in* :)

2008-09-27 @ 16:17:04
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Astronauten

Hej! Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att ägna en minut åt att vara supersnäll mot mig och RÖSTA på mig och LÄNKA till mig i den här fototävlingen



http://microsites.nokia.se/6220/index.php?thanks=1#/grid/1/-1/votes/5185986



Vore hur snällt som helst och det skulle göra mig jätteglad! :D



PS. Du kan även vinna en snygg och hipp mobiltelefon när du röstar :)

2008-09-27 @ 16:17:22
URL: http://astronautenochfrank.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design