söndag

då var det söndag igen. en helg går så otroligt fort verkligen. igår var det riktigt lugnt för min del vilket gör att man är riktigt utvilad idag. jag och cam va hos mig hela kvällen, åt pizza och kollade på vänner. sen satt vi på min balkong från åtta till halv två på kvällen. .och bara pratade om allt mellan himmel och jord..jag höll på att frysa ihjäl..satt till slut med halsduk,mössa och vantar på mig. cam tyckte jag såg förjävlig ut så hon va självklart tvugnen att ta ett kort på mig...d e syskonkärlek det!

va himla skönt att inte göra ngt igår faktiskt och d bästa är ju att man är pigg idag. ska försöka få lite gjort här hemma sen ska jag ringa och se till att johanna är piggelin nog att gå på hockey. sitta och frysa i en ishall lockar inte jätte mkt nu har ju inte tinat upp från igår ännu men kul att göra ngt på en söndag.

på tal om kyla är det inte riktigt jäkla kallt ute nu?! tycker nästan att det luktar vinter ute. det blir till att plocka fram vinterkläderna snart nu annars kommer jag frysa ihjäl.

är så sugen på att åka utomlands en runda.... tänk att ligga vid en pool nu, god mat, goda drinkar och bara ha det bra... nä suck, ngn som är sugen på att ta med mig utomlands eller?! sjyssta dåå...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design