soliga lördag

"god morgon god morgon hör fåglar sjunga glatt god morgon god morgon i kööör"
är sjukt pigg och alert idag.. va rätt lugnt för min del igår ändå så är väl därför. åkte hem
redan vid halv två. va väldigt pratsugen när jag kom hem så ringde 1/3 av jkpg men inget svar..tydligen va det bara jag som va pratsugen haha.

va mkt prat om sensation igår... och jag måste säga att jag är rätt sugen på att åka. men sa att jag skulle tänka på det idag. måste ju i så fall beställa biljett snarast om de inte redan är slut då! hade varit grymt kul att åka iaf..

eftersom att jag är så pigg idag vill jag verkligen hitta på ngt..jag är sugen på att gå på marknad..men ingen marknad i sikte. får se va ja hittar på idag istället....hade varit super kul att åka till gvd för pakito ska ju dit..woohoo pakito..me like! men det blir nog inget med det tror ja inte beror lite på vilka som ska åka i så fall.,,få se få se...

har ett riktigt irritationsmoment hos mig, har haft det i ett par dagar nu. en jäkla fluga som stör mig till max. vad är det för fel på dem!? ja menar när de sätter sig på en så viftar man ju bort dem men de ska ändå envisas med att sätta sig på en gång på gång.. hur tröga är dem fattar de inte att de inte är välkomna eller är de bara ute efter att jävlas?!

puss på ögat

Kommentarer
Postat av: Hannele

Det är klart du ska med på Sensation gumman, hade vart jätte kul :D Det finns biljetter kvar o det blev bara 550 kr ungefär, o det är det värt :D puss

2008-09-13 @ 21:01:05
URL: http://lation.blogg.se/
Postat av: LITTLE MISS LOUISE

startade precis en tävling i bloggen där du kan vinna smink, var med om du vill! :)

2008-09-13 @ 21:52:31
URL: http://littlemisslouise.blogg.se/
Postat av: JOSEFINE

har laddat upp den andra bilden från igår nu, vad tycks? :)

2008-09-14 @ 11:31:20
URL: http://josefiner.blogg.se/
Postat av: Malin

Du får köpa dig en såndär flygfänsfångare som ger ut stötar, funkar på allt verkligen! Myggor, getingar, spindlar, myror, tvestjärtar :) Ja har sån, supernice!

2008-09-14 @ 14:57:06
URL: http://moojliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design